privatlivspolitik-hjemmelavet

Fortrolighedspolitik

Alt hvad du behøver at vide om vores privatlivspolitik

Beskyttelse af dit privatliv er vigtigt for os!

Vi vil gerne informere dig om de foranstaltninger og principper, der anvendes i databehandlingen på denne hjemmeside.

Der skelnes mellem adgangsdata og persondata. Ved brug af vores hjemmeside indsamles og opbevares adgangsdata generelt automatisk, mens persondata kun indsamles og behandles på frivillig basis og med dit samtykke.

Ved at acceptere følgende databeskyttelseserklæring accepterer du, at EDDYCAM indsamler, behandler og bruger dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelseslovene og følgende bestemmelser.

1. Ansvarligt organ

Hvis du ønsker at gøre indsigelse mod indsamling, behandling eller brug af dine data af EDDYCAM i overensstemmelse med følgende databeskyttelsesforskrifter, enten som helhed eller for individuelle foranstaltninger, bedes du sende din indsigelse via e-mail, fax eller brev til: EDDYCAM eK


Ædle Wien
Winkeler Str.54
65366 Geisenheim
Fax: +49 (0) 67 22/9 44 33 39
E-mail: datenschutz@eddycam.com

2. Personoplysninger

Personoplysninger er oplysninger, som du kan identificeres med. Normalt er dette dit navn og adresse. Vores hjemmeside kan generelt bruges uden at give nogen personlige data.

Personoplysninger indsamles og bruges kun på vores hjemmeside, hvis og i det omfang det er nødvendigt for udførelsen af ​​de tilknyttede tjenester. Ved at udfylde de tilbudte inputfelter giver du os automatisk dit samtykke til at opbevare, behandle og bruge dine personoplysninger. Som en del af vores kundeservice videregives de overførte data og informationer kun til medarbejdere i virksomheden eller til virksomheder bestilt af os, som hjælper os med at besvare dine spørgsmål og bekymringer. En overførsel af personoplysninger til andre tredjeparter er udelukket. Der er intet salg eller udlejning af data.

Dine personoplysninger vil blive slettet, hvis der ikke er nogen juridiske opbevaringsforpligtelser, og du har fremsat et krav om sletning, oplysningerne ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål, hvortil de blev opbevaret, eller opbevaringen af ​​andre juridiske årsager er utilladelig.

Personoplysninger indsamles i følgende områder af vores hjemmeside:

2.1 online butik

Når du opretter en konto eller afgiver en ordre uden en konto i vores onlinebutik, er det nødvendigt at oplyse personoplysninger. Eventuelle kundedata indsamles, behandles, opbevares og bruges kun i forbindelse med behandlingen af ​​ordren. Derudover kan disse data videregives til tilknyttede virksomheder (f.eks. transporttjenesteudbydere) med henblik på ordrebehandling.

2.2 Nyhedsbrev

Med dit samtykke kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

2.3 Kontaktformular

Ved brug af kontaktformularen kræves titel, for- og efternavn, e-mailadresse og en besked. De indsamlede data bruges udelukkende til kommunikationsformål og sendes til vores kundeservice som en ukrypteret e-mail.

2.4 Brug af blogfunktionen

Du kan komme med offentlige kommentarer på vores blog, hvor vi udgiver forskellige artikler om emner relateret til vores produkter. Din kommentar vil blive offentliggjort sammen med indlægget med dit angivne brugernavn. Vi anbefaler at bruge et pseudonym i stedet for dit rigtige navn. Det er nødvendigt at indtaste et brugernavn og en e-mailadresse, alle andre oplysninger er frivillige. Hvis du lægger en kommentar, vil vi fortsætte med at gemme din IP-adresse, som vi sletter efter en uge. Opbevaringen er nødvendig for, at vi kan forsvare os mod ansvarskrav i tilfælde af en eventuel offentliggørelse af ulovligt indhold. Vi har brug for din e-mailadresse, så vi kan kontakte dig, hvis en tredjepart skulle gøre indsigelse mod din kommentar som værende ulovlig. Retsgrundlaget er artikel 6, stk. 1, punktum 1, litra b og f GDPR. Kommentarer gennemgås ikke før offentliggørelse. Vi forbeholder os retten til at slette kommentarer, hvis tredjeparter hævder, at de er ulovlige.

3. småkager

At acceptere cookies er ikke et krav for at besøge vores hjemmeside. vi vil dog gerne påpege, at hvis du deaktiverer cookies, vil du muligvis ikke være i stand til at bruge alle funktionerne på denne hjemmeside i deres fulde omfang.

Cookies er små filer, der gemmes på din harddisk af din browser, og som indeholder visse indstillinger og data, der skal udveksles med vores hjemmeside. Der skelnes mellem to typer cookies:
Sessionscookies er aktive fra første gang du besøger en side på vores hjemmeside, til du lukker din browser. Permanente eller midlertidige cookies gemmes på din harddisk i længere tid eller på ubestemt tid.

Cookies bruges blandt andet på vores side på følgende områder:

  • Konto
  • Bestil forudbestilling
  • sprog

Du kan forhindre lagring af cookies ved at justere dine browserindstillinger i overensstemmelse hermed. Hvordan dette fungerer i detaljer, kan du finde i betjeningsvejledningen til din browser.

4. Webstatistik

4.1 Logfiler

Hver gang der åbnes for indholdet på vores websted, gemmes adgangsdata om denne proces automatisk i en logfil på vores udbyders server.
Hver post består af:

  • IP-adressen på din computer
  • Portnummer brugt af din browser til at få adgang til denne hjemmeside
  • adressen på den sidste side, du besøgte, hvorfra du fulgte et link til den aktuelle side (henvisnings-URL)
  • Navn på browsersoftwaren (navn, versionsnummer, sprogsæt, anvendt operativsystem)
  • Liste over filtyper accepteret af browseren
  • Derudover kan browseren også give information om, hvilke tegnsæt den forstår
  • Det nøjagtige tidsstempel for adgang til denne side

De lagrede adgangsdata vurderes udelukkende til statistiske formål og for at forbedre online-tilbuddet. En tildeling til en bestemt person finder ikke sted og er ikke mulig for os. Dataene vil blive behandlet fortroligt, ikke videregivet til tredjeparter og ikke fusioneret med andre datakilder.

4.2 Google Analytics

Denne hjemmeside bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste leveret af Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruger såkaldte "cookies", tekstfiler, der gemmes på din computer og muliggør en analyse af din brug af hjemmesiden. De oplysninger, der genereres af cookien om din brug af denne hjemmeside, overføres normalt til en Google-server i USA og gemmes der. Hvis IP-anonymisering er aktiveret på denne hjemmeside, vil din IP-adresse på forhånd blive forkortet af Google inden for EU-medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Kun i undtagelsestilfælde vil den fulde IP-adresse blive sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne af operatøren af ​​dette websted vil Google bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, til at udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og til at levere andre tjenester relateret til webstedsaktivitet og internetbrug til webstedsoperatøren. Den IP-adresse, der overføres af din browser som en del af Google Analytics, vil ikke blive flettet sammen med andre Google-data. Du kan forhindre lagring af cookies ved at indstille din browsersoftware i overensstemmelse hermed; Vi vil dog gerne gøre dig opmærksom på, at du i dette tilfælde, hvis det er relevant, ikke kan bruge alle funktionerne på denne hjemmeside fuldt ud. Du kan også forhindre Google i at indsamle de data, der genereres af cookien og relateret til din brug af webstedet (inklusive din IP-adresse) og i at behandle disse data af Google ved at downloade og installere browser-plugin'et, der er tilgængeligt under følgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Denne hjemmeside bruger Google Analytics IP-anonymiseringsfunktion. Sammen med en indgået kontrakt om ordredatabehandling hos Google og din mulighed for at installere browsertilføjelsen for at deaktivere Google Analytics, overholdes de nuværende krav fra de tyske databeskyttelsesmyndigheder til databeskyttelseskompatibel brug af Google Analytics.

For mere information se https://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html (generelle oplysninger om Google Analytics og databeskyttelse).

5. Facebook, Twitter og sociale medier plugins

I stedet for plugins til sociale medier sætter vi kun links til de tilsvarende delesider hos udbyderne af sociale medier. Der udveksles eller opbevares på intet tidspunkt data med udbyderne.

6. Ret til information

Du har til enhver tid ret til, efter anmodning og gratis, at modtage oplysninger om de data, der er gemt om dig, dets oprindelse og modtager samt formålet med opbevaring. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til opbevaring af personoplysninger. Du har også ret til at få dine gemte data ændret, blokeret eller slettet. I dette tilfælde bedes du kontakte vores ansvarlige kontor angivet ovenfor.

7. Links til eksterne websteder

Vores hjemmeside indeholder links til eksterne hjemmesider. Vi har dog ingen indflydelse på deres operatørers overholdelse af databeskyttelsesreglerne. Som udbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold i henhold til almindelig lovgivning. Her skal der skelnes mellem vores indhold og indholdet fra andre udbydere, som vi linker til. Vi påtager os intet ansvar for tredjepartsindhold, der er gjort tilgængeligt til brug via passende links. Udbyderen af ​​den side, hvortil der henvises, er alene ansvarlig for ulovligt, forkert eller ufuldstændigt indhold og skader som følge af brugen eller manglende brug af disse oplysninger.

Har du spørgsmål eller ønsker?

Din tillid er vigtig for os.

Vi vil derfor til enhver tid gerne besvare dine spørgsmål om behandlingen af ​​dine personoplysninger. Andre forslag om emnet databeskyttelse er også meget vigtige for os og altid velkomne. Hvis du har spørgsmål, som denne databeskyttelseserklæring ikke kunne besvare, eller hvis du ønsker mere detaljeret information om et punkt, hjælper vi dig gerne. I dette tilfælde skal du blot kontakte os ved hjælp af kontaktformularen eller den angivne adresse.

Kurv